Ook benieuwd naar HoeDoetZijDat?

Wil je als eerste het volgende interview krijgen, laat dan je mailadres achter.

Interview Zarayda Groenhart

21 april 2017 • Geen categorie

Iets meer dan een jaar geleden schreef ik me in voor Video Business School. Ik wilde iets met video’s gaan doen. Ik wist alleen nog niet helemaal wat precies. Ik weet nog dat ik mijn eerste video plaatste, wat was dat een dingetje. Zo verlegen en niet in mijn element. Was dit wel echt iets voor mij?

Totdat ik bij een tweedaagse was van Zarayda. Ik vertelde vol passie over mijn platform HoeDoetZijDat. Wat me tegenhield om nu echt te gaan doen wat ik wilde doen. Ondernemende vrouwen inspireren om haar eigen oplader te worden. Te leren om de regie over haar energie te pakken. Niet te wachten totdat ze geen energie meer hebben, voortijdig te gaan voor self-care. Op een positieve manier de alledaagse stress een podium te geven.

Ik wilde inspirerende vrouwen gaan interviewen…. Maar waarom zouden ze geïnterviewd willen worden. Ter plekke gaven meerdere dames aan daar zeker voor open te staan. En afgelopen week heb ik Zarayda Groenhart geïnterviewd, de dame achter Video Business School.

Wie is Zarayda?

Je kan haar kennen van televisie. Ze heeft programma’s gepresenteerd als “spuiten & slikken “, meegedaan met “Wie is de mol” en nog meer. Ze heeft het boek “Het waarom-meisje” geschreven en is bezig met een volgend boek.

Na haar tv-carrière is ze voor zichzelf begonnen met www.thewhygirl.com. Ze heeft een online platform met onder andere een online talkshow. Ze inspireert en coacht ondernemers om video te gebruiken om hun werk een groter podium te geven. Ze raakt je tijdens haar coaching. Ze confronteert en zorgt er daardoor voor dat je de volgende stap gaat maken. De Q&A’s die ze geeft voor VBS zijn inspirerend en na zo’n sessie zit je vol ideeën. Ben je ook geïnteresseerd in VBS? Kijk dan op http://vbs2017.nl of benader mij, ik kan je er namelijk van alles over vertellen.

Ik mocht haar interviewen en ze gaf me echt mega mooie feedback. Kan er nog van blozen… “de jonge Oprah”. Ze schreef er een mooi blog over: http://thewhygirl.com/het-voelde-alsof-ik-naakt/

Wil je ook geïnterviewd worden? Heb je iets moois te delen voor het platform HoeDoetZijDat, stuur me dan een berichtje.

Wat doe ik nou?

Ik wil jou, de ondernemende vrouw leren om haar eigen oplader te worden. De ondernemende vrouw is natuurlijk niet alleen de ondernemer, ook de drukbezette vrouw. Gewoon de vrouw met veel ballen in de lucht, zoals wij bijna allemaal.

Op een hele praktische manier leer ik je om je eigen oplader te worden. Ik maak onder andere gebruik van een tool, de innerbalance sensor. Die helpt je om op de juiste manier te ademen. Om je zelf echt te resetten. Het is eigenlijk een vorm van mediteren. Je wordt alleen echt geholpen. Hoe moeilijk het is om je hoofd leeg te krijgen wanneer je gaat mediteren. Met behulp van mijn methode kan iedereen het echt leren en daardoor opladen. Ik weet het, het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dat is het ook. Het is methode die al zo’n 25 jaar bestaat. Is vanuit Amerika onze kant opgekomen. De politie gebruikt het voor de agenten in hun training.

Ik heb van alles gedaan om uit mijn eigen burnout te komen. Hartcoherentie was echt het grootste cadeau. Ik kan het iedereen aanraden om haar eigen oplader te worden zodat je met gemak al die ballen in de lucht kan houden.

Je kan ook nu al je oplader worden. Hoe?

Je kan kiezen uit twee pakketten. Pakket één, de vliegende start, bestaat uit één dagdeel bij mij thuis en 4 Skypesessies van een half uur. Pakket twee, het Skype-pakket, bestaat uit 5 sessies van één uur via Skype. De inhoud van beide pakketten is gelijk, inclusief huiswerkopdrachten en de innerbalance sensor (twv €169,–) zodat je kan oefenen. Want dat is echt het geheim. Oefenen en echt ervaren dat het anders kan en moet. Tussentijds ben ik altijd bereikbaar voor vragen en ik kan meekijken hoe het gaat met je voortgang. De prijs voor beide pakketten is € 499,– exclusief btw. Je kan me bereiken via marije@hoedoetzijdat.nl

 
Een reactie op “Interview Zarayda Groenhart

  1. Pingback: TheWhyGirl.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *